logo
Home Përshtypje Indeksi
Shqip English
ayp1305332_t
 

Pse te na zgjidhni ne

 
  • Jemi efikas
  • Shume te shpejte
  • Te besueshem

contact

Zyra qendrore ne KANADA

Alba Immigration
6215 Hurteau, Suite 302
Montreal, Quebec, H4E 2Y5
Canada
 
Tel: 1 514 299-8224
Fax: 1 514 363-8265
 
 
home1
 

Miresevini

 

Miresevini nefaqen e internetit te Alba Immigration.

 
Qellimi yne eshte te bejme realitet endrren tuaj per te jetuar ne Kanada.

Ne ju ofrojme sherbimet tona profesionale pergjate gjithe procesit te emigracionit dhe jo vetem kaq. Ne ju ndihmojme te keni nje proces pershtatje me kushtet e reja sa me te lehte dhe me komod.

 
Ne ofrojme sherbime emigracioni per kedo qe eshte i interesuar per te emigruar ne Kanada pavaresisht nga shtetesia apo nga vendodhja dhe per ne te gjitha provincat e Kanadase.
 
Te gjithe te interesuarit janete mirepritur te na kontaktojne per te marre nje vleresim pa pagese te shanseve te tyre per te emigruar ne Kanada.
 
Ne iu garantojme klienteve tane sherbim profesional, te shpejte, te besueshem dhe me tarifa te perballueshme per kedo qe eshte i interesuar te emigroje ne Kanada. Vecanerisht klientet shqiptare kudo qe ndodhen ne bote, perfitojne nga sherbimi profesional ne gjuhen shqipe dhe paketat e vecanta ekskluzive per shqiptaret.
 
Afersisht 250, 000 emigrante te rinj hyjne ne Kanada cdo vit. Kjo nuk perfshin numrin e atyre qe vijne ne Kanada si studente ose si punetore te perkohshem, numer ky qe me vete shkon rreth 200, 000 persona ne vit. Shihet qarte se Kanadaja eshte e hapur dhe mirepret gjithe aplikantet e suksesshem.
 
Egzistojne dy ndarje te medha lidhur me Programet e Emigracionit Kanadez, dhe secila ka nendarjet e veta. Procesi i emigracionit do te varet nga programi i zgjedhur.
 
Per te testuar shanset tuaja per te emigruar ne Kanada, ju lutemi shkarkoni formularin paraprak duke klikuar ketu, dhe pasi ta plotesoni ate mund ta dergoni bashkengjitur me email ne adresen info@albaimmigration.ca. Pergjigjja nga ana jone do jete shume e shpejte.

  
formular_alba
 
Per te testuar shanset tuaja per te emigruar ne Kanada, ju lutemi shkarkoni formularin paraprak duke klikuar ketu, dhe pasi ta plotesoni ate mund ta dergoni me email ne adresen : info@albaimmigration.ca . Pergjigjja nga ana jone do jete shume e shpejte.
 
iccrc-crcic
 
Donjeta Kamberaj
 
Verifikoni statusin tek Shoqata e Konsulentëve të Kanadase ICCRC

 

 

Alba Immigration 2008. Të gjitha të drejtat e rezervuara.